Julia Winberg

3 BILDER FRÃ…N HELGEN

Firade finaste Sofie i lördags med middag på Oliwer Twist, lite party och sen utgång. Men såklart lyckades jag på nått vänster att stuka foten när jag tog skulle ta sista trappsteget i trappan innan vi skulle ut. Gjorde förbannat ont för stunden men jag gick ut och dansa ändå. Dock fick jag sota för det dagen efter för då kunde jag inte gå överhuvudtaget och därav blev det inget jobb heller som det var planerat. Men både idag och igår har jag kunnat gå i alla fall även om det fortfarande gör ont beroende på vad jag gör. Fast jag tänker att det kanske är ett tecken på att jag inte ska festa på ett tag nu eftersom det inte har slutat så bra dom två senaste helgerna. Så jag tänker att det är bra att jag jobbar nu helgen som kommer. 

 

På tal om jobb så kommer jag få mycket mer jobbtimmar framöver och det är jag så jäkla glad över eftersom jag konstant går omkring och oroar mig för ekonomin och hur allt ska gå ihop sig varje månad. Hatar att prata om pengar men den som säger att pengar inte är viktigt ljuger uppenbarligen. Tycker inte livet bara ska handla om att betala räkningar och göra matlådor. Jag vill kunna lägga undan pengar på sparkontot, göra klart i lägenheten, inte behöva prioritera bort 1 av 2 roliga saker varje månad och såklart kunna unna mig saker ibland. Det också viktigt. Såklart blir det mycket roligare att jobba när det ger lite mer också!

Nu ska jag vänta in veckans PH-avsnitt. Slökollar mest på det om jag ska va ärlig. Tycker dom två senaste säsongerna inte har varit någon höjdare alls! Kanske är roligare att kolla på ex on the beach som börjar idag? Vi får se, jag lär nog kolla på båda oavsett tror jag. Annars säger godnatt från mig! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas